onsdag 18 november 2015

Sverige hotat ...Sverige har höjt hotvnivån till 4

Det har inte hänt i modern tid -- inte ens när Norge höjde till högsta säkerhet och beväpnade sina poliser i somras..
Det innebär att det finns ett mycket konkret hot -- uttalat hot - och att SÄPO inte har kontroll på läget och tror sig kunna trygga genom tidiga ingripanden ..
Därmed bör man fundera på när man deltar i folksamlingar av olika slag - t ex julhandeln ..


Hotnivå 4 är med svenska mått mycket högt -- nonchalera inte det ..

Jag skulle inte ta med mig barn i julhandel, julmarknader, konserter, sportevenemang eller på andra platser med täta folksamlingar så länge hotnivån ligger på 4.

Presskonferensens och politikernas babbel om att SÄPO och polis har läget under kontroll är om inte lögn - så en väl uttänjd sanning. De höjer inte nivån så länge de tror att de kan kontrollera läget -- vilket SÄPO - chefen uttalade bara för någon dag sedan ..

Vi kan också konstatera att för första gången så har man öppet erkänt att det största hotet mot Sverige inte är små rasistgrupper här och där i vårt land -- utan extremistiska islamister ...

Läget är således mycket mer allvarligt än man vill låta påskina...

Ta hand om er och er dina där ute ....


1 kommentar:

  1. Det farliga är som alltid det extrema: Extrema islamister, extrema nazister, extrema feminister, extrema papparättsidkare och allt annat extremt.

    Vad tusan har hänt med människan egentligen? Vad har allt det normala tagit vägen? När tog galenskapen över?

    De som pratar fred, kärlek, vänskap mm är i samhällets ögon töntar som måste ha något fel inom sig. Det är de som pratar hat, våldsamheter och liknande som är de som får respekt idag, vilket förklarar det samhälle vi har.

    SvaraRadera