onsdag 10 september 2014

Att vara kvinna i SD-landÅret är 2024.

I tio år har Sverigedemokraterna styrt landet med egen majoritet. De har inte genomfört någon dold dagordning – inga bokbål, inga järnrör – utan bara gjort vad de öppet lovar redan i dag.


(Aftonbladet Kultur)

Kvinnorna tillbaka till spisen, föda barn, sköta hem och lyda mannen som de är ekonomiskt beroende av och inte kan välja bort.


Kvinnor vet återigen sin plats. Underordnade mannen, beroende och utan möjlighet till livsval på en arbetsmarknad styrd av kapitalet där männen står med mössan i hand och slickar tungorna bruna i hopp om att få behålla jobben och kanske till och med få en skärva av vinsten i något öres löneförhöjning någon gång.


Rättslösa löntagare


(Aftonbladet Kultur)
Det är vackert att gilla traditioner, det gör jag också, men 1800-talet tror jag få andra än SD och dess anhängare längtar tillbaka till.

Jag tror faktiskt inte ens det kommer att räcka med att barnen får sjunga psalmer till tröst för att kompensera för den förlorade välfärden och de lägre klassernas rätt till drägligt liv...


Tillägg:
Nu var jag lite orättvis ändå. Det går ju inte att förneka att det samhälle SD:s familje- och arbetsmarknadspolitik  skulle forma också vore en orgasmisk dröm för både moderater och kristdemokrater ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar