lördag 13 september 2014

Frida Boisen hallucinerarUr Frida Boisens krönika - Expressen:
En fösning, en knuff, en putt. Kalla det vad du vill, men hela Sverige såg. Och nej, Stefan Löfven: Det är inte okej att puttas
[...]
Jag vill inte behöva vara orolig för att du puttar ner Angela Merkel eller Vladimir Putin i en rabatt nästa gång du härsknar till på ett toppmöte.
(Expressen)


Inte ens Annie Lööf försöker påstå att hon knuffats av Stefan Löfven..

Artikel Expressen:
- Han föste undan pappren och mina händer,
[...]
Under gårdagen använde Annie Lööf ordet "knuff", men i dag förminskade hon incidenten något.
- Det är olika ord för samma sak, han knuffade handen, han föste bort handen.
(Expressen)

Frida Boisens förmåga att uppfatta och se saker som inte ens inträffat kan inte ses som annat än hallucinationer. Det är dock ingenting som Frida Boisen kan lastas för. Att människor förlorar verklighetsförankringen och hallucinerar är sorgligt och givetvis inget självvalt.

Däremot anser jag att man kan klandra Frida Boisens kollegor på Expressen, som utan tanke på hur Frida Boisen framstår väljer att publicera ett inlägg där denna brist på verklighetsförankring så tydligt blottläggs.

1 kommentar:

 1. Minns ett inlägg du hade här om en kvinna som knuffat ned en man för en mur. Mannen försökte bara hålla undan kvinnan men i hennes värld tafsade han. Är helt övertygad om att den kvinnan antingen var psykiskt sjuk eller bara allmänt knäpp i huvudet, vilket visades än mer efteråt när mannen låg avsvimmad. Var hon ångerfull? Nej hon stod och gapade och hyllade sig själv. Det mest skrämmande var ändå inte det kvinnan gjorde utan att det fanns folk som hyllade henne. En känd bloggerska skrev på din sida och försvarade henne. DET ÄR SKRÄMMANDE.

  Vi lever idag i en värld där vi inte längre ser verkligheten framför oss utan mer en värld i fantasins järngrepp där vi utgår ifrån vår övertygelse (knäpp eller sund) och formar precis allt efter det. Vi ser inte längre den riktiga verkligheten utan verkligheten vi formar utifrån övertygelsen. Vi kan inte längre vara öppna utan allt är bara vår egen sanning.

  Världshistoriens dummaste och mest verklighetsfrånvända uttalande kom från en annan känd bloggerska. För henne finns det tydligen bara onda män vilket hennes "Avskaffa fadersrätten." visar mer än tydligt. Men det sjukaste hon någonsin har sagt var när hon på fullt allvar hävdade att nästan alla pojkar har sin sexdebut med andra pojkar. Först tog det en bra stund innan jag kunde sluta skratta men när jag lugnat ned mig insåg jag att det är hennes verklighet. Hon vet absolut ingenting om detta men precis som du skrev i ditt inlägg är hon så indoktrinerad i sin tro och övertygelse att allt formas av den hur knäpp den än är.

  Detta är ABSOLUT inget som bara gäller extrema feminister utan på precis likadant sätt ser vi "verkligheten" på den motsatta extrema sidan.

  Avslutningsvis. Allt hat är av ondo vare sig det är kvinnohat, manshat or whatever.

  SvaraRadera