tisdag 18 februari 2014

Vad är detta för idioti - Kristna Värdepartiet.

Man bara häpnar, vad är detta för skit.

Ur Aftonbladet:

Abortmotståndare i riksdagsvalet

De vill införa ett abortförbud och stoppa ”propaganda som likställer den homosexuella livsstilen med det heterosexuella äktenskapet”.

Nu har Kristna värdepartiet värvat tillräckligt med namn för att ställa upp i riksdagsvalet i september, skriver Dagens nyheter.
[...]
Nu har de samlat in 1 800 namnunderskrifter – 300 fler än de 1 500 som behövs för att ställa upp i riksdagsvalet, enligt DN.
[...]
Det kristna värdepartiet anser inte att alla samlevnadsformer är likvärdiga. De betonar att det är i det intima umgänget mellan en man och en kvinna som barn blir till och att barnen behöver både sina föräldrar.

Därför värnar de det heterosexuella äktenskapet.
I sitt partiprogram skriver de att de ”motsätter oss allt statligt stöd till propaganda som riktar sig till ungdomar och som likställer den homosexuella livsstilen med det heterosexuella äktenskapet”. De skriver vidare att partiet ”motsätter oss statligt stöd till en sex- och samlevnadsundervisning som inte betonar äktenskapet och den relationella sidan av samlivet”.
[...]
Partiet vill främja livslång trohet genom lagar och beskattning.
Tvåsamhet livet ut ”ligger i vuxnas sanna intresse”, skriver partiet.
[...]

(Aftonbladet)


1800 idioter har alltså skrivit under något som borde direktdiskvalificera dem från föräldraskap. En inhuman och odemokratiskt människosyn som vi inte vill se barn i vårt samhälle utsättas för helt enkelt. Det är inte utan att man kan kalla den indoktrinering och det tvång de vill utsätta sina barn för för ren misshandel.

Den absurda tanken på att genom lagar och beskattning tvinga fram livslånga förhållanden och trohet mellan människor som inte längre av egen vilja vill hålla samman för tankarna till sharia-lagarna i dess mest primitiva tolkning och dessa försöker framstå som ett parti "på kristen värdegrund". Vilken kristendom då?

Det som mest blir tydligt i detta är att religiösa fanatiker bör granskas noggrant och inte bör tillåtas utöva något som helst föräldraskap utan insyn och vägledning från samhället utanför om de alls skall få utöva föräldraskap, samt att det behövs någon form av begränsning för vilka odemokratiska idiotier som får ligga till grund för ett registrerat parti i Sverige.
2 kommentarer:

 1. Rätt roande att KV å ena sidan är mot abort genom att försvara "ofödda barns liv" för att sen med moralisk emfas försvara s.k normativ kristen heterosex. Är det inte innom den s.k " kristna heteronormen" de flesta oönskade ungarna kommer till? KV visar sen här sin förljugna manliga hetero dubbelmoral-agenda genom att kräva förbud mot s.k "homosexuell propaganda".. aka att bögar ligger med varandra och flator även för den delen- varje dag - utan att fråga nån i KV om lov. De 2 sistnämnda gruppernas sängkammaraktiviteter - lär inte påverka abort-statistiken. Det vore i så fall en medicinsk sensation.
  Det KV här verkar sakna mest är väl egen självbevarelsedrift. Med tanke på hur media och svenskar här bemött Putins bizarra antigay- lagstiftning - på sistone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag saknar en gilla-markering nu. Det skulle jag vilja sätta på ditt inlägg. Väl talat. :)

   Radera