fredag 10 juli 2015

Silikonbröst ....

Att vara ung och sträva efter groteskt stora bröst med hjälp av fyllning har sitt pris.Ett punkterat bröst .. inte snyggt alls, å andra sidan är inte det bröst som "hållit" direkt i form det heller ...
Det är ju så att också kroppar med silikon åldras .. i alla fall runt silikonet ...


Sjukt snyggt .. eller vad säger man ...

2 kommentarer:

 1. Problemet är inte kvinnan i sig. Skiter fullständigt i hur hon ser ut det är inte det som gör henne som person.

  Det som dock är rent för jävligt är att hon överhuvudtaget kommer på själva tanken att förändra sina bröst på det sättet. Vi lever i ett sjukt samhälle där "ideal" får i synnerhet kvinnor att göra helt hjärndöda ingrepp på sig själva.

  Det som är än mer sjukt i det hela är att det i det stora hela inte är vi män i allmänhet som får kvinnor till detta utan medias sjuka inställning. Tro mig de flesta män bedömer inte kvinnor efter bröst, det där är till största delen en mediagrej. Jag är kille och jag skulle ljuga om jag sa att bröst är oviktiga för mig. De är helt enkelt en del av det hela i det fantastiska som jag kallar kvinna, vida överlägsen mannen. Har fått skit för att ha sagt så tidigare på bloggar men det skiter jag i. På bloggar tycks det vara lika illa att säga att man älskar kvinnor som att man hatar dem men jag står för det förstnämnda tills jag lägger näsan i vädret.

  Men oavsett vilket så vägrar jag att på något sätt fördöma den här kvinnan, vilket jag definitivt inte menar att du gör Micro. Men det enda viktiga för mig är att hon mår så bra hon kan och att hennes erfarenhet kan lära flickor och kvinnor att ni duger som ni är. Råkar ni ut för killar/män med såna här ideal är de helt enkelt inte värda er uppmärksamhet och kärlek. Slösa inte tid på dem. De vet absolut ingenting om kvinnlighet utan är födda i en gyttjepöl och har ännu inte lyckats kravla sig ur den och fatta vad det verkliga livet handlar om.

  AF

  SvaraRadera
  Svar
  1. AF
   Nej, jag vare sig fördömer eller försöker håna kvinnan. Min poäng är just det du skriver om - hur de sjuka idealen som människor matas med leder till konsekvenser de inte hade kunnat föreställa sig.
   Kvinnan på bilden har efter tjugo års lidande fått sina bröst återställda med ganska gott resultat. Tidigare vägrade läkare ens försöka eftersom de ansåg att det inte gick att få ett bra resultat.
   Modenycker är inte värt det där lidandet - och människor duger faktiskt precis som de är.

   Vi är överens om det du skriver - utom just i att kvinnor skulle vara överlägsna män. Den värderingen delar jag inte - det är inte könet som gör människan, det är vad människan är och står för.

   Radera