tisdag 19 november 2013

I anti-feministernas våta drömmar...


”Kvinnan ska gå ett steg efter mannen”


Feminister samhällshot Rysslands kvinnor måste tillbaka till hemmen och föda barn som kan bygga nationen stor och stark igen. Det är den politik som makthavarna med president Putin i spetsen driver och som hårdnar.


[...]

Kvinnan som smyckar sig, som går bakom mannen men är fokus för hans uppmärksamhet - det är harmoniskt. Mannen ska vara man och kvinnan kvinna, därför ska man tex inte tillåta att flickan betalar för sig på restaurang. Det är fel, säger han till SVT:s korrespondent Elin Jönsson.

Feminister är bara intresserade av sex

I det nya ryska starka samhället, som ska präglas av traditionella värden, finns ingen plats för vare sig hbt-personer, karriärkvinnor eller feminister. Enligt Vitalij Milonovs nationalistiska synsätt föder de inga barn och utgör därför ett särskilt hot mot samhället.

– Feminister ser ingen mening med familjen, de är bara intresserade av den egna sexuella tillfredställelsen, i bästa fall.

[...]Man önskar verkligen att man kunde säga att sådanadär kvinnofientliga strömningar har vi inte i Sverige ... Men eftersom jag inte gillar att ljuga så avstår jag från att säga något så dumt...


Här har vi ju både anti-feminister, Sverige Demokrater, KD och lite annat anhang som inte ens har den goda smaken att avstå från att rapa liknande strunt......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar