måndag 16 september 2013

Tortyr och våldtäkt skall visa vilka de är


Våldtogs med flaska - nu sprids filmen"Ännu en attack på en homosexuell man rapporteras från Ryssland.

En ung man filmas medan han blir slagen, hotad med pistol och våldtagen med en flaska.

Nu sprids filmen i sociala medier.

Mannen, som är från Uzbekistan och studerar i staden Novosibirsk, lockades i en fälla via en dejtingsajt av ett gäng ryska homohatare, rapporterar Radio Free Europe.

– De ryska grabbarna lämnade över honom till oss. Vi frågade ut honom och han erkände allting. Vi var sex eller sju. Ryssarna sa att han var pedofil, men det förnekade han, säger en man som påstår sig ha deltagit i attacken till radiostationen.

Samtliga förövare ska också ha varit uzbeker.

– Vi tvingade honom att sitta på en flaska för att sona sina synder och ta sitt förnuft till fånga. Vi gjorde det här för att skydda uzbekernas heder. Vi bor och arbetar här och träffar ständigt andra nationaliteter. Om vi inte gör så, får vi ingen respekt, säger torteraren.
[...]
Misshandeln filmades och sprids nu på internet via mobilapplikationen WhatsUp. Polisen i Novosibirsk säger att de inte känner till den."


Gay Man In Russia Apparently Raped By Vigilantes On Video

[...]
The Uzbek-speaking source, speaking from Russia, confirms that the victim was targeted because he is gay.

"We made him sit on a bottle so that he repents for his sins and comes to reason," he told RFE/RL's Uzbek Service. "We did this to protect the dignity of Uzbeks. We live and work here, we are in contact with people of different nationalities. There will be no respect for us otherwise."


[...]


"Russian guys caught him and called us to say they had a gay Uzbek," the self-proclaimed author of the video said. "We then questioned him and he confessed to everything. There were six or seven of us. The Russians told us he was a pedophile, which he denied. But he confessed that he was gay."
För att skydda värdigheten hos Uzbeker ... Uzbeker och ryssar är således sadistiska svin och det känns viktigt för dem att omvärlden också uppfattar dem som det.
Det tycker jag man bör ta till sig.

Vi får väl börja betrakta dem som det så att de får sin vilja uppfylld. 

Polisen uppger att de inte har fått kännedom om fallet. Är det inte konstigt att en homosexuell man som utsatts för tortyr och våldtäkt inte söker upp polisen för att där bli hånad och eventuellt utsatt för ännu mer våld och övergrepp?

Nej, bojkotta dessa skitländer tills de bestämmer sig för att respektera mänskliga rättigheter och börjar arbeta för att få ett stopp på det som pågår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar