måndag 30 september 2013

Fegt kräk eldade upp sina barn ....Enligt uppgifter till Aftonbladet tros mannen ha tänt eld på huset för att hämnas på sitt ex.Han är nu delgiven misstanke för mord i två fall och mordförsök.

[...]
Mannen har förhörts på plats i Kalmar och har delgivits misstanke om grov mordbrand, mord i två fall och mordförsök. Hur mannen ställer sig till anklagelserna vill polisen inte berätta:

– Det kan jag inte kommentera Det är ett första förhör som har hållits och de mer ingående förhören kommer att ske här när han kommer hit, säger Kjell Lindgren.

Polisen bekräftar att de omkomna är minderåriga barn.

[...]

– Han hade skurit sig och det gick att hitta honom genom blodspåren från bilen, säger en källa till Aftonbladet.

Den misstänkte mannens skick bedömdes då inte som akut livshotande, men han vårdas nu på sjukhus.

[...]

Ett barn tog sig ut

Branden i fritidshuset på Dalarö utbröt under natten till i söndags.

När räddningstjänsten kom till platsen var huset övertänt.

Rökdykare gick in i huset och hittade två döda barn.

I huset fanns tre barn när det började brinna.

– Ett av barnen ska ha tagit sig ut och larmat andra, säger en källa.

Huset ska, enligt uppgift till Aftonbladet, ha varit igenbommat utifrån.Något självmordsförsök behöver man knappast fundera på  .. hade kräket velat ta sitt liv så hade han stannat med barnen i huset och brunnit med dem .. 

Det handlar om en vanlig ynkedomshandling i hopp om att folk skall tycka synd om aset. 

På ett sätt är det dock bra att han är för feg för att göra det enda rätten - befria sin kvarvarande barn ifrån honom, förhoppningsvis får han leva resten av sitt liv inlåst någonstans i ensamhet .. och förhoppningsvis får han aldrig vara ifred från tankarna på det han gjort. 
Det sista är nog dock att hoppas på för mycket - ett kräk som eldar upp sina barn för att ex. frun inte gör som han vill har sannolikt inga andra känslor i kroppen en ömkan om sig själv..

Man kan bara hoppas att alla han någonsin känt däremot betraktar honom som död och persona non grata hädanefter ... 

Två små pojkar döda och fyra syskon som skall behöva leva med att de är avkomma till sådant avfall ... det är en tragedi om han inte får ett plågsamt liv och en plågsam död som tack...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar