torsdag 17 oktober 2013

Kvinna ger sig på man ..Det här är bara så INTE okej. Polis och många vittnen fanns på plats och jag förutsätter och hoppas att den här kvinnan åker dit ordentligt.
Att ta sig rätten att skada andra för att göra en poäng .. Aldrig!!

Fy fan säger jag - och fy fan för de i hopen som tycks anse att hon gjorde något coolt/bra...
Sjukt.


16 kommentarer:

 1. Han tog henne på brösten och ville inte släppa fast hon skrek iallafall tre gånger att han skulle släppa. Jag skulle definitivt gjort samma sak. Nu tror inte jag att hon tänkte på att han skulle åka över muren utan hon ville bara bli av med honom. Så du tycker det är OK att män tar kvinnor på brösten och inte vill släppa? Hon ska naturligtvis inte åka dit. Det var en olyckshändelse att han åkte över muren däremot så ofredade han henne sexuellt. Hon hade rätt att knuffa undan honom att det gick så illa var inte planerat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det gjorde han inte. Hon tränger sig upp mot honom och hans arm hamnar då i brösthöjd på henne.
   Hon är aggressiv, söker konfrontation och är den som både verbalt och fysiskt ofredar mannen - innan hon går över till ren misshandel alternativt dråpförsök.

   Hon hade ingen rätt att tränga sig på honom på det sätt hon gjorde -- i det läget var det han, inte hon, som ägde rätten att putta bort henne för att freda sig.

   Radera
 2. 0.36 in i videon - precis innan putten så ser du tydligt att han fortfarande håller i sitt paraply. Det är hon - inte han - som är påträngande.

  SvaraRadera
 3. Man måste vara verkligt blind och styrd av manshat om man kan se att "han tar henne på brösten"? Övriga ser det Micro ser att det är hon som är påträngande och inte han. Tack Micro för din sanna feministiska blogg. En blogg som inte präglas av sjukdomsbilden som extremfeminismen står för. Helt underbart att det verkar finnas några äkta feminister kvar som vet vad feminismen verkligen handlar om och inte bara styrs av manshat. Än en gång tack Micro.

  Linda

  SvaraRadera
 4. Squareeye:

  "Nu tror inte jag att hon tänkte på att han skulle åka över muren utan hon ville bara bli av med honom."

  Är detta en av tidernas märkligaste kommentarer? Definitivt. Visst verkar hon väldigt ångerfull i andra halvan av filmen där hon står och hyllar sig själv för vad hon gjorde.

  "Hon menade det inte" Wake up woman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en märklig tolkning av det som sker. Jag är helt överens med dig om det.

   Radera
 5. Ursäkta en kanske dum fråga men vem är mannen med paraplyet? Är det en vakt och i så fall för vad? Får inget grepp på vad det handlar om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppfattar det som om det är demonstranter som konfronterar varandra - givet hur människor tycks vara uppställda i två olika grupper.

   Radera
 6. Vi ser inte var han har sin vänstra hand och vi har ingen aning om vad som hände innan detta filmklipp innan den olyckliga knuffen. Tror ni att detta var avsikten att knuffa honom över muren? Vi vet inte heller vad som hände efter. Jag vet att män som hatar feminister mer än allt annat älskar att kränka genom klämma på dom om dom får möjlighet.

  Man kan inte döma någon efter detta filmklipp där det finns så många människor runtomkring och det är svårt att se vad som egentligen händer. Thats it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, vi vet både vad som händer före knuffen och vad som händer efter.
   Det framgår av filmen.
   Hon trycker sig in mellan mannen och en annan man när de är inne i en ordväxling, hon börjar omedelbart gapa om att han skall ta bort armen från hennes bröstkorg, hon puttar honom, hon hyllar sig själv och hon blir gripen av polis.

   Du kan pausa filmen och titta på sekvensen bild för bild, upptäcker du något som på något sätt styrker din tes så är du välkommen att hänvisa till den bildsekvensen.

   Radera
  2. "Man kan inte döma någon efter detta filmklipp där det finns så många människor runtomkring och det är svårt att se vad som egentligen händer."

   Åter igen en märklig formulering. Vad kallar du det du själv gjorde här då?

   "Han tog henne på brösten och ville inte släppa fast hon skrek i alla fall tre gånger att han skulle släppa. Jag skulle definitivt gjort samma sak."

   Är inte det att döma någon så vet jag inte vad. Du inte bara dömer den stackars mannen du rättfärdigar dessutom våld och visar dig själv vara en potentiell våldskvinna

   Radera
 7. Till sist.... Var i klippet ser man att hon är feminist. Jag ser en kvinna som på något sätt blir förbannad. Är det judar runtomkring, ultrasionister?
  Tokreligiösa eller annat löst folk? Man kan tolka in vad som helst i klippet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det framgår i titeln till filmen att hon är feminist.
   Jag tror man kan utgå ifrån att den som var på plats, filmade och sedan la ut filmen har en ganska god uppfattning om vilka som fanns på platsen och vad det hela handlade om.

   Radera
 8. Squareeye

  Ja och uppenbarligen har du din egen tydning helt klar. Mannen som överfölls, knuffas ned och skadas är skyldig. Kvinnan som knuffar ned och sedan står och hyllar sig själv som en hjälte är oskyldig.

  Vet du jag köper det du säger om att män som hatar feminister kan älska att klämma på dessa kvinnor. Det kan vara så men lika säkert är att extremfeminister som hatar män kan sprida sitt hat mot män överallt.

  Jag är kvinna, feminist och är jävligt stolt över det. Åtminstone var jag det innan feminismen infiltrerades av manshat. När det kan sitta folk och säga att alla män är potentiella våldtäktsmän då handlar det inte om feminism längre. Definitivt inte den typ av feminism jag kämpat för i hela mitt liv.

  Feminism handlar inte om hat mellan könen utan om att båda könen ska ha samma värde och behandlas lika inför lagen. Det är det kampen handlar om. Är så trött på den klick män som inte vet att respektera och värdera kvinnan och lika så det omvända.

  Den klick av kvinnor som nu inte bara ger sig på svinaktiga män utan ger mannen överhuvudtaget en kollektiv skuld har fått manshatet att öka lavinartat bland kvinnor. Än värre gör det mot vårt eget kön, vilket de nog inte ens fattar själva. Genom detta ökar också kvinnohatet bland män. Vad fan sysslar vi med egentligen.

  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klokt skrivet och jag kan bara instämma i det du säger.

   Radera