tisdag 17 december 2013

Fackeltåg i Göteborg efter nazistupploppetEfter nazistattacken i Kärrtorp anordnas ett fackeltåg mot rasism i Göteborg på torsdag.Tåget ska gå från Götaplatsen till Järntorget med parollen: "Fackeltåg mot rasism: för medmänsklighet".– Det handlar om att visa att efter det som hände i Kärrtorp i söndags, det var droppen, säger Karin Obermüller som är en av arrangörerna.[...](Expressen)


Nej, det var knappast "droppen" i Kärrtorp. Folk fick nog av dessa våldsgrupper för många år sedan.

Själv tyckte jag det var "droppen" när AFA placerade en bomb precis vid bollhavet på Mc Donalds Nyköping.
Numer blir jag mest illamående när jag ser "vanligt" folk (tror inte ni talar ett dugg för "vanligt folk") och media försöka göra den ena sidans extremister rumsrena.

Det är dags att använda terroristlagstiftningen på både höger och vänsterextremister. Vi vill inte ha ert skit, era demonstrationer, ert våld på våra gator.

"Den 4 februari 2006 hittades en brandbomb under takplattorna på en av toaletterna på McDonalds i Nyköping och polis larmades. Fyra dagar senare fick TT och Södermanlands Nyheter ett pressmeddelande där McFuckergroup tog på sig ansvaret för attentatet. Syftet angavs vara att uppmärksamma de restauranganställdas dåliga arbetsvillkor. De personer som stod bakom attentatet tillhörde Afa Skaraborg."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar