onsdag 11 december 2013

Mmm .. man kan ju undra varför inte SD lockar kvinnliga väljare .....Dick Floding, 69, Nynäshamn.
Kandiderar till den lokala SD-styrelsen i Haninge-Nynäshamn.
Ställer upp för SD i kommunalvalet i höst.

Dick Floding bekräftar direkt att det är han som döljer sig bakom pseudonymen "Baaaarnen" när Expressen träffar honom hemma i Nynäshamn.– Jag skriver på de här sajterna för att där står sanningen, säger han.
[...]
Om en känd kvinnlig debattör och skribent med invandrarbakgrund skriver han - efter att ha lagt ut hennes fullständiga adress och även lägenhetsnummer - att:"Är det konstigt att haggan tycker det? Konstigt att alla pk idioter bor på fina ställen i Stockholm".

Om en artikel på Fria tider om en kvinna som påstås ha trakasserats av en invandrare skriver han:"I det här fallet så kunde hon bara tänka med musen eftersom hon uppenbarligen inte har någon hjärna. Dröjer nog inte så länge innan hon "förälskar" sig i en ny invandrare. Kanske en somalier den här gången.

"Efter en artikel på Avpixlat med rubriken "Kvinna knuffad utför balkong - naken anhållen" raljerar Floding om vilken påföljden kan bli:"I värsta fall en 1/2 timmes samtal med en feministisk batikhäxa.

"Han reagerar i en kommentar på Avpixlat på att så pass få kvinnor röstar på SD."När det dräller in muslimer och med deras syn på kvinnor så vore det ju logiskt att om det är några som ska rösta på SD så är det ju kvinnorna. Men kvinnor kanske inte är logiska?"
[...]
Sina nedsättande kommentarer om namngivna kvinnor kommenterar han:– Det var inte så trevligt. Men när man är frustrerad så kommer det ut saker som man inte säger normalt när man är lugn. Men man tycker så egentligen.

(Expressen - bild 4 ö. raden)Ja, man kan ju verkligen undra varför kvinnor inte lägger sin röst på Flodin och kompani .. Eller hur ..

Helena Kontulainen, 61, Stockholm.
Aktiv i SD:s kvinnoförbund.

[...]Helena Kontulainen blev omskriven tidigare i år efter att nyhetssajten Nyheter24 publicerat en telefoninspelning där hon uppmanar en annan partimedlem att hålla tyst om sextrakasserier.I samtalet med sin utsatta partikamrat använde hon uttrycket "skvallerkärring"
"Feminister är vår tids djävular, svenska feminister är hjärntvättade rabiata manshatare".[...]
(Expressen - bild 2, andra raden)De har ju till och med ett kvinnoförbund för att ta till vara ..... Ja, vadå?
Kvinnors "rätt" att inte protestera, inte hysa åsikter och inte opponera sig mot män?
Klart en man skall få ge uttryck för sin sexualitet .. när, hur och var han vill .. annat är ju bara trams ...

Förstår inte alls detta budskap inte lockar fler kvinnor .. gör du?


Givet den humanism och hederlighet som somliga ger uttryck för....Gerd Wall, 57, Vadstena.
Wall är Sverigedemokraternas enda ledamot i Vadstena kommunfullmäktige.

Månaden efter skrev hon om tiggare från Rumänien: "Snyft...dessa fattiga stackars tiggare, fy för dem som är så naiva så de ger pengar till dessa personer. Det skulle inte falla mig in att ge en krona till dessa, däremot har jag snubblat på deras ´muggar´ några gånger, ganska kul faktiskt, då blir de snabbt friska från div. sjukdomar som de påstår sig ha. Funkar varje gång.

"Många på Avpixlat beklagar sig över att de via skattsedeln tvingas betala för flyktingmottagning och invandringen, men Gerd Wall har kommit på ett sätt att slippa undan: "Jaha nu är det bara för oss östgötar att ta ett jobb till så vi kan betala för dessa ´stackars´ människor. Eller så gör ni som jag bara jobbar svart he,he", som hon skrev på
 [...]
Att hon skriver att hon brukar sparka omkull tiggarnas muggar kommenterar hon.– Man kan ju testa lite på folk. Vissa kan ju sitta och se så lama ut. Men mycket är en stor bluff.
[...]

(Expressen - bild 1, andra raden)


...borde de ju locka till sig människor på bred front. Vi vet ju alla att bästa vägen till ett fungerande samhälle är att konkret testa invaliders förmåga samt att strunta i att betala skatt ... Hederlighet och humanism ... mmm....

Nja, för en gångs skull är jag nog enig med Linus Bylund, stabschef för SD:s pressavdelning;


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar