tisdag 17 december 2013

Södertäljemorden - dubbelmord med en avliden gärningsmanÅklagaren har nu lämnat tillbaka förundersökningen angående morden i Södertälje i går till polisen.Ärendet betraktas nu som operativt avslutat.– Det är ett dubbelmord med en avliden gärningsman, säger Peter Fägerholt, chef på utredningsroteln.


Det var vid 14-tiden i går eftermiddag som polisen larmades till lägenheten i Södertälje.
På plats hittade man tre döda personer, en man och två kvinnor.

– Det misstänkta mordvapnet anträffades också i lägenheten, säger kommissarie Peter Fägerholt, chef på utredningsroteln i Södertälje.

[...]

Den yngre kvinnans två barn har nu omhändertagits av de sociala myndigheterna, uppger polisen.
– Men det finns anhöriga som kan gå in och stötta dem.
(Aftonbladet)

Polisen bekräftar:Tre döda i lägenhet

Tre personer hittades döda i en lägenhet i Södertälje efter ett bråk i en fastighet på måndagen.[...]Enligt uppgifter till Expressen.se är det två kvinnor och en man, som samtliga är släkt, som har påträffats döda.[...]

Enligt uppgifter till Expressen.se är det två kvinnor, varav en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern och en man, i 45-årsåldern, som är döda. Kvinnorna är mor och dotter, och mannen och den yngre kvinnan har tidigare varit gifta. De skilde sig för några år sedan, men ska sedan ha blivit ett par igen.
[...]
En tredje person beskriver det som att någon bankat väldigt mycket på en dörr.
– Och jag vet att det tidigare har varit bråk i lägenheten som de (polisen) håller på med, säger grannen.
(Expressen)
Det dalade snabbt på löpsedlarna när det stod klart att det handlade om en medelåldersman som inte klarade av en ung kvinnas beslut och gjorde det fega val sådana fega kräk tar till...

Två moderlösa barn skall nu leva med konsekvenserna av ett kräks fega beslut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar